Innováció és szakértelem Ma Magdolna névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / About us / Introduction

Introduction

Greetings on the website of SymboliCard.com!

Innováció, emberközpontúság, szakértelem, megoldás fókusz, minőség. Ezen értékek mentén dolgozunk a CoachCard.net alapítójaiként.

A CoachCard.net 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás, melynek fő célja olyan világszerte egyedülálló fejlesztő/coaching kártyák készítése, amelyek a jól ismert coaching modelleket egy új megközelítéssel, kreatív szemszögből grafikusan ábrázolják, így valódi ügyfél élményt nyújtanak a fejlesztő/coaching folyamat során, segítve a tanulást és a mélyebb bevésődést. Ezáltal jó minőségű kártyákon keresztül a szakemberek rendelkezésére bocsátja a fejlesztési alkalmak alatt felszínre kerülő témákhoz leggyakrabban használt modelleket.

Szakemberek alatt azokat a fejlesztő kollégákat értjük, akik tréner, coach vagy pszichológus képesítéssel rendelkeznek. A felsorolt szakterületekhez tartozó, már meglévő ismeret és kompetencia a fejlesztő kártyák használatának előfeltételei.

A kártyák és a hozzá tartozó leírások minőségét Dr. Székely Vince a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület elnöke, pszichológus, coach biztosítja a lektorálásával. A kártya rajzait, egyedi hangulatát a képzőművészünk, illusztrátorunk alkotta meg.

Kik vagyunk mi?

Egy családi vállalkozás 2 testvér szinergiáinak egyesítésével.
Jómagam, Kincses Krisztina tanulmányaimat a BGF Külker Főiskoláján végeztem nemzetközi menedzsment és HR szakon.  A BSc után munkakörömnél fogva is foglalkoztatott a szervezetfejlesztés területe, így a Szent István Egyetemen szereztem ebből MSc diplomát. 2012-ben újabb "szerelem" jött az életemben, a coachingban megtaláltam önmagam, az üzleti coach képzést a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél teljesítettem. Több mint 9 éves HR tapasztalatom során a tanultakat folyamatosan tudtam használni belső projektek révén mind szervezetfejlesztés, mind tréning és coaching területeken.

Testvérem, Kincses Szilvia idegenforgalmon végzett, számos multinacionális cégnél és kkv-knál szerzett tréneri tapasztalatot értékesítésben és termék oktatásban, ügyfélkapcsolatban és rendezvényszervezésben.
Mind a ketten humán beállítottságúak vagyunk.

A kártyák úgy születtek meg, hogy valami újat szerettünk volna létrehozni, ami segítségével az ügyfelek élményként élhetik meg a tanulást. A kártyákat találtuk erre a legjobb eszköznek, hiszen mindannyian szeretünk hazavinni valami megfoghatót a fejlesztés során, valamit, amit könnyen tudunk forgatgatni a kezünkben, ami emlékként és emlékeztetőként támogat bennünket a céljaink elérésében.

Kérem, tekintse meg az egyedi fejlesztő modell kártyáinkat.

Üdvözlettel: Kincses Krisztina és Kincses Szilvia


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.net/symbolicard-introduction-17/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.net/doc17/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap