Innováció és szakértelem Ma Eszter, Eliza névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / Webshop / Webshop information, quantity discounts

Webshop information, quantity discounts

The products can be ordered through the webshop. You are free to order online any time of the 24 hours per day.

If you have Facebook  access, then it is not necessary to register, because you can sign in the webshop with Facebook access. Obviously shopping is possible through normal sign in, without Facebook.  About further information regarding webshop registration you can read here.

Key information about the development cards:

  • The smallest quantity to be purchased from one type of development card is 8 pieces. This is what we call a pack. (1 pack = 8 cards). You can order from one type of card only the multiple number of 8 pieces based on your choice, eg. you can order 8, 16, 24, 32 pieces and further on.
  • A megrendeléseket jelenleg minden péntek délig kell leadni. A péntek 12:00 után átküldött megrendelések a következő gyártási ciklusban fognak csak elkészülni.

Quantity discounts:


The ordering process:


Further information is available here.

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.net/Webshop-information-quantity-discounts-72/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.net/doc72/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap