Innováció és szakértelem Ma Eszter, Eliza névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / Services / Detailed instructions, user manual

Detailed instructions, user manual

Each card comes with a detailed description that supports the development experts in understanding and using the models in a unified and integrated manner. The client and the expert can freely interpret the symbols; it is up to them how they define the illustrations based on their targeted topic.

The descriptions are crucial, especially if the development expert is not familiar with the given model or has only superficial knowledge. From this perspective the cards contribute to the education of the experts as well.

The detailed description of every single model contains the following:

  • The appropriate phase of the development process when the card is advised to be used
  • How to apply the model
  • The original model - without graphics
  • Explanation of the symbols

The descriptions are available free of charge as part of the service for those who have ordered the card.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.net/fejlesztesi-kartya-reszletes-leirasok-a-coaching-kartyak-hasznalatahoz-9/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.net/doc9/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap