Innováció és szakértelem Ma Eszter, Eliza névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / News / Csehi Ágnes coach, lélekgyógyász osztja meg tapasztalatait a fejlesztő kártyákról
Coaches

 The list of cards dedicated to coaches is a visual tool with the basic coaching models that can be used at the different steps of the coaching process. Explaining the principals with the illustrations and the symbols will get the client tuned to the model and adapt them to their own situation.
Trainers

The list of cards dedicated to trainers can be efficiently used during the training process in various topics, in different steps either as a singular card or cards used one after another. The card stands as a visual tool of self-awareness and the development models.Innocation and development

Kincses Kriszinta E.V.

Tax number: 67227374 -1-42

Address: 1147, Budapest,
Öv utca 129-131, A

Mobile contact: +36-30-891-45-71

Email: [email protected]

Kincses Kriszina @ LinkedIn

Csehi Ágnes coach, lélekgyógyász osztja meg tapasztalatait a fejlesztő kártyákról

Csehi Ágnes coach, lélekgyógyász

"Mióta használom a Coachcard kártyáit játékosabbá és élményszerűvé váltak a coaching folyamatok. Személyes tapasztalatom, hogy a kártyák legfőképp az önismeret témájában, a negatív hiedelmek, blokkok felismerésében, feloldásában, és nem utolsó sorban az ügyfelek kreativitásának, intuícióinak fejlesztésében nyújt támogatást. A kártyákon lévő gondolatok és szimbólumok végigkísérik az ügyfeleket nem csak az üléseken, de a valós életben is.

Számos ügyfelem az „emlékeztető" kártyák birtokában mindennapi helyzetekben is felidézi a tanultakat, személyes felismeréseket, ami támogatja és gyorsítja az ismeretek, új minták beépülését."


Oldal URL


 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap