Innováció és szakértelem Ma Eszter, Eliza névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / Extras / English content

English content

 

CoachCard.net is a collection of an all over the world unique development cards. The widely used, well known coaching basic modells are depicted by graphical illustrations with a brand new approach from a creative perspective. Thus providing real client experience throughout the whole coaching process supporting the learning and deeper imprinting.

The official website is coachcard.net, using this URL you can read further information about coach cards.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.net/coach-card-english-content-64/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.net/doc64/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap