Innováció és szakértelem Ma Konrád névnap van. Nyitó oldalHome    Webshop    Coachcard kapcsolatContact   www.coachcard.net honlap térkép, tartalmi áttekintésSitemap   
 
CoachCard logo
e-maile-mail: [email protected]     Keresés        
 
 
 
   // www.coachcard.net / Webshop / +10% discount, if you refer!

+10% discount, if you refer!

Ajánlásáért megjutalmazzuk!

Amennyiben termékeinket ajánlja ismerősének és az új megrendelő minimum 48 db kártyát vásárol első megrendeléskor, az ajánlásért cserébe utalvánnyal jutalmazzuk Önt. Az ajánlási utalvány értéke 10% kedvezmény a következő vásárlásából. Az utalvány kódját emailben kapja meg az Ön által regisztrált email címre. A kedvezmény felhasználásához kérjük őrizze meg a kódot, melyet a megrendeléskor szükséges megadnia.

Az utalvány lejárati ideje a vásárlástól számított fél év. Az utalvány más kedvezménnyel nem összevonható.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://coachcard.net/symbolic-coach-card-10-discount-after-reference-73/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://coachcard.net/doc73/

 
 
A szerzői jog a termék szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosultságokat biztosít. A vagyoni jogosultságok révén a termék felhasználására csak a szerző engedélyével kerülhet sor. A felhasználásokért a szerzőt ellenszolgáltatás, ún. jogdíj illeti meg. A szerzői jog megsértése esetén a szerző a polgári jogi felelősség szabályai szerint megkövetelheti a kárának megtérítését. A személyhez fűződő és a vagyoni jogokkal kapcsolatos részletes szabályok a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény II. és III. fejezetében találhatók.

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNERS:


Jump to top | www.coachcard.net home | Sitemap